1111 dagen Dàzeikoe website

Geschreven door Machiel van den Brink op .

De afgelopen 1111 dagen is de Dàzeikoe website geregeld bezocht. Nu 3 jaar na het begin van Dàzeikoe en de Dàzeikoe website werd het tijd voor wat nieuws. Maar eerst even kort wat feitjes over de oude website. Hij is inmiddels bezocht door meer dan 20000 mensen en die hebben gezamelijk meer dan 250000(exclusief de foto's) pagina's bekeken. Ook zijn er meer dan 1000 gastenboek berichten achtergelaten en duizenden foto's op de website verschenen die ook zeer vaak zijn bekeken.

WK speelschema 2006

Geschreven door Machiel van den Brink op .

Het WK in duitsland zit er weer aan te komen. Na de mooie overwinningen van Jong Oranje op het EK onder de 21 gaan we nu op naar het "grote" WK. Daarom staan nu alle stadions + het complete speelschema online. Klik op lees meer om het volledige artikel met de schema's en stadions te bekijken.

Nieuwe Website

Geschreven door Machiel van den Brink op .

Vandaag 5 maart 2008 is Dàzeikoe alweer 1111 dagen oud. En dat betekent dat de Dàzeikoe website ook alweer 1111 dagen bestaat. Dus vonden wij van het Dàzeikoe webteam het tijd voor een nieuw fris jasje met nieuwe functies en een totaal nieuwe layout. Ook kunnen de Dàzeikoe leden nu hun eigen profiel wijzigen zodat zei zich aan de buitenwereld kunnen presenteren. Ook heeft ieder lid een soort van eigen gastenboekje. En voor al het andere nieuws moeten jullie snel de site maar gaan bekijken.

Heel erg veel plezier ermee!!!
Groetjes van het Webteam

Dazeikoe website niet bij beste 6

Geschreven door Machiel van den Brink op .

Deze website heeft dit seizoen deel genomen aan de beste carnavalssite van Brabant 2006. Vandaag is daarvan de uitslag gekomen. Jammer genoeg zijn wij niet bij de beste 6 gekomen. Zie hieronder de nummers 1 tot met 6

www.tonpraten.nl
www.deoptocht.nl
www.teugelders.nl
www.woaterrijk.nl
www.peelstrekels.nl
www.rootz-tilburg.nl

Voor meer informatie en het persbericht klik hier(inmiddels is het persbericht verwijderd)

Nieuws van de Webmaster

Geschreven door Machiel van den Brink op .

We zitten nu ongeveer 10 dagen op onze nieuwe server. Vanwege onze problemen bij de oude host zijn we overgestapt naar een nieuwe. Deze leek ons een stuk geschikter voor de Dàzeikoe site. En tot nu toe lijkt alles goed tot zeer goed te werken.

Ook zijn er wat dingen veranderd aan de website. We zijn nu (na verzoeken in het gastenboek en via de mail) ook kandidaat voor de beste carnavalswebsite van Brabant 2006. We hebben sinds vandaag een nieuwe menu. En al ongeveer een week geleden is het foto gedeelte rechts bovenin aangepast. Deze kiest nu willekeurig een foto uit alle foto's die in het fotoboek staan. En tevens wordt daarboven weergegeven aan welke map voor het laatst foto's zijn toegevoegd (Inmiddels staan er al meer dan 650 op de site). Ook zijn er op de "home" pagina 2 links toegevoegd waarmee je onze site kan toevoegen aan je favorieten. En ten slotte omdat carnaval eraan komt hebben we de site tijdelijk uitgevoerd met wat leuke confetti (en ons logo Wink).

Veel plezier op de site. 

Groeten
Webmaster

Dazeikoe tijdelijk op andere server

Geschreven door Machiel van den Brink op .

Dazeikoe staat sinds vandaag tijdelijk op een andere server. Dit heeft voor jullie als gebruikers geen veranderingen. Alleen is de domeinnaam tijdelijk anders. Je kan ons nog steeds vinden www.dazeikoe.nl en www.dazeikoe.nl/site deze laatste wordt alleen doorgestuurd naar een andere server.

Dit doen we omdat gebruikers de laatste tijd vaak problemen hadden met de site. Hopelijk werkt het op deze nieuwe server beter, sneller, en krijgen we geen foutmeldingen etc meer. Groeten Webmaster

P.s. voor vragen kan er altijd gemaild worden.

Eindelijk

Geschreven door Machiel van den Brink op .

Eindelijk is hij er dan: de Dazeikoe site. We hebben er veel tijd en werk in zitten en naar onze mening is hij al redelijk geslaagd. Er komt natuurlijk nog veel meer op de site. Sommige dingen, zoals het gastenboek, hebben jullie allen al wel gezien en sommige van jullie hebben er zelfs al in geschreven. Ook vinden jullie op de nieuwe site een Dazeikoe speler (Hij zit verstopt onder het logo in de linker bovenhoek). Als je daarop klikt kun je wat liedjes uit het repertoire van Dazeikoe beluisteren. Ook is er een agenda, een fotoboek, een gedeelte met de leden, een contact gedeelte, een nieuws sectie en ook zijn er links naar andere sites te vinden. Binnenkort zullen we nog meer functies introduceren.

 

Groeten

 

Webmaster