HET IS EEN JONGEN!!!

Geschreven door Petros Ceelen op .

StadsprinsZaterdag 15 november was Dàzeikoe aanwezig in een uitverkochte Groene Engel waar de 51ste Stadsprins van het Ossenkoppenrijk bekend werd gemaakt. Zoals gebruikelijk werd wederom op zeer spectaculaire wijze de spanning opgevoerd. Een Hollywood-waardige trailer gevolgd door Broadway-waardige show met vurige danseressen die letterlijk vanaf alle kanten op het podium belandden. Eindelijk werd het wachten beloond en maakte de nieuwe Stadsprins zich bekend: René van Hinthum! Een zeer ervaren carnavalsvierder dus het carnavalsseizoen is nu al geslaagd; Wurrúm? Dúrrum! Dàzeikoe wenst René d'n Urste, zijn adjudant Jacco en Laura en Esther een fantastisch tijd.

 

Zowel voor als na de onthulling waren wij te beluisteren in de zaal en het café van De Groene Engel waar we ook nieuwe aanwinst van ons repertoire te horen hebben gebracht. En ook zondag waren wij weer van de partij bij de opening van de residentie De Ontmoeting.

Ook het weekend van 22 november zullen wij weer op meerdere locaties te beluisteren zijn. Zaterdagochtend hoort u ons wel maar 'ziet' u ons niet. Wij begeleiden dan de Goedheiligman van de haven naar het Osse centrum. 's Avonds vind het 34ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival

plaats dat ook dit jaar weer door De Raauw Ossekar georganiseerd wordt in Het Oude Theater (tegenover het station). Wij zijn vastberaden om de eerste prijs mee naar huis te nemen, en omdat wij vrijwel zeker het winnende nummer hebbenStoer, dat bovendien fantastisch gezongen zal worden door "The Blond and the Beautiful" mag dat geen probleem zijn. Het zingen is hun echt 'op het lijf geschreven'. Ons nummer wordt echt een rage. Kom ons aanmoedigen, het MCLF begint om 20:00u.