Het nieuwe Carnavalsseizoen gaat van start

Geschreven door Marja ter Braak op .

Blitz festival

Dàzeikoe heeft inmiddels de nieuwe formatie kunnen testen op het Blitzfestival in Eindhoven op 1 november (foto’s volgen snel). Op dit kapellenfestival in de Hangar in Eindhoven hebben onze wisselspelers hun première beleefd. We werden zowaar (bijna) voor de deur opgehaald en gebracht door een sjieke bus, voorzien van tafeltjes, kaas, worst, bier en warme worstenbroodjes. Chauffeur: bedankt! 

 

Afgelopen zondag vierde ons oudste lid, Jas Huibers, zijn 80ste (!) verjaardag en ook daar hebben we uiteraard van ons laten horen. De jarige Job kon het niet laten en blies zelf ook zijn nootjes mee.

De elfde van de elfde is alweer weggestreept op de kalender, dat betekent dat het nieuwe carnavalsseizoen staat te beginnen. A.s. zaterdag zal de SCVO in de ‘Groene Engel’ ’s middags de nieuwe Jeugdprins en ’s avonds de nieuwe Stadsprins bekend gaan maken. Dàzeikoe zal ’s avonds op het elf-elf bal zowel voor als na de onthulling van zich laten horen en wellicht één van onze nieuwe nummers in première laten gaan.
Zondag zullen de nieuwe Prinselijke voorgangers residentie ‘De Ontmoeting’ openen door er zijn (of haar) nieuwe statieportret op te hangen. Dàzeikoe zal ook daarbij de instrumenten uit de kast halen zodat de Prinsen kunnen genieten van een stevig stukje muziek.


Bent u nieuwsgierig, kom dan luisteren: zaterdagavond om 20.30 uur en 22.50 uur in de Groene Engel (entreekaartje verplicht en verkrijgbaar via www.groene-engel.nl) en zondagmiddag om 15.40 uur en 16.35 uur in de Ontmoeting (gratis entree).